Støtt oss som Grasrotgiver!

Vi i FK Brage Trondenes ønsker svært gjerne DEG til å bli grasrotgiver til klubben! På den måten kan deler av din spillinnsats hos Norsk Tipping gå direkte til klubbens arbeid for barn og unge.

Om Grasrotandelen
Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Ved spill på Multix, Instaspill og Oddsen er Grasrotandelen 14 prosent av spillinnsatsen etter fratrekk for gevinster og Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan nå velge hvilket lag eller forening som får syv prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går syv kroner til din grasrotmottaker. Og best av alt; din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Hvordan?
Du kan bli grasrotgiver til FK Brage Trondenespå en av følgende måter:
• Hos kommisjonæren
• Mobilspill
• Norsk Tipping sine nettsider
• SMS, send Grasrotandelen 975680959 til 60000

Tusen takk for din støtte!

For mer informasjon om Grasrotandelen, se Norsk Tipping sine nettsider!