Ny avtale med Hålogaland Kraft!

FK Brage Trondenes og Hålogaland Kraft har inngått en ny avtale om banenavnet på vår hjemmestadion «Kraftløkka». Den nye avtalen er et viktig bidrag til vårt arbeid for barne- og ungdomsfotballen i Harstad!

Hålogaland Kraft og FK Brage Trondenes har allerede hatt et samarbeid en årrekke, men avtalen om banenavnet gikk ut etter forrige sesong. Nå foreligger en ny avtale som sikrer at banen blir hetende «Kraftløkka» i 3 nye sesonger. Under slagordet «Positiv energi» skal FK Brage Trondenes være med å fremme Hålogaland Kraft sin visjon om å skape vekst og begeistring for barn og unge.

– Vi er veldig glade for å ha med Hålogaland Kraft med på laget. En slik avtale er svært viktig for klubben og vår mulighet til å gi barn og unge et best mulig tilbud, sier styreleder Alf Jacob Salberg i FK Brage Trondenes.

FK Brage Trondenes takker Hålogaland Kraft og oppfordrer alle til å støtte våre sponsorer!