Ny Generalsponsor: Sparebank 68° Nord

Det er med stor glede at vi kan annonsere Sparebank 68° Nord som ny Generalsponsor for FK Brage Trondenes. Over de neste årene skal vi sammen løfte klubben for å gi et enda bedre tilbud til alle medlemmene våre og fortsette å være «best for barn og unge»!

Avtalen mellom FK Brage Trondenes og Sparebank 68° Nord ble underskrevet nå i juni og strekker seg over tre år med opsjon på et fjerde. Sparebank 68° Nord støtter klubben med både økonomiske midler og utviklingstilskudd – som sammen vil gjøre oss i stand til å videreutvikle tilbudet til de ulike lagene og våre stadionfasiliteter på Kraftløkka.

Dette er et veldig spennende samarbeid som vi er veldig glade for å kunne presentere! Vi tror dette kan bli et løft for klubben både på kort og lang sikt og ønsker å takke Sparebank 68° Nord for sitt engasjement for lokalidretten og det å skape «mer verdi lokalt» – Styret

Fair Play er viktig for både klubben og Sparebank 68° Nord og et eget punkt rundt dette er tatt med i den skriftlige avtalen. Det forplikter og vi i FK Brage Trondenes vil fokusere på disse verdiene gjennom alt vår daglige virke, inkludert kurs for både tillitsvalgte og spillere.

Som Generalsponsor vil Sparebank 68° Nord pryde brystet på alle spillerdraktene i FK Brage Trondenes, samt være godt representert med reklame på vår hjemmebane.

Vi takker banken for tilliten og oppfordrer alle til å støtte opp om våre sponsorer!