BT 2004 til finalen i Norway Cup 2019!

Etter en intens dag med ekstremt spennende kvart- og semifinale er det klart at FK Brage Trondenes 2004 (G16) er klare for finalen i årets Norway Cup!

Etter imponerende spill i gruppespillet har laget taklet utfordring etter utfordring i sluttspillet hvor både Gjelleråsen og Langevåg har blitt passert, og dagen i dag startet med kvartfinale mot Kjelsås.

Det ble en vanvittig forestilling hvor det stod 2-2 etter ordinær tid og ingen av lagene klarte å score i løpet av ekstraomgangene. I den ekstremt dramatiske straffesparkkonkurransen ble Brage Trondenes’ keeper Fredrik Aronsen utvist etter to gule kort, da dommeren mente han forlot streken for tidlig to ganger. Med venstreback Nicholas Johnsen i mål, klarte likevel laget å hale i land seieren når Steffen Aronsen satte inn sistemålet og fastsatte resultatet til 14-13! Les mer om kvartfinalen i Harstad Tidende!

I semifinalen ventet Herd og også dette ble en svært tøff batalje. Kun få minutter før slutt fikk BT frispark innenfor sekstenmeteren til Herd, og klarte å få ballen i mål etter taktisk lurt spill. Deretter scoret Herd kun sekunder før dommeren blåste av, men ble avvinket for offside som det aller siste som skjedde i kampen.

Det betyr at BT 2004 er klare for finale mot IF Ready fra Vestre Aker i Oslo i årets Norway Cup!

Finalen spilles lørdag 3. august klokken 11:30 og du kan se kampen direkte på TV2!

Du kan også følge laget på deres Facebook-side!