BT 2004 vant finalen i Norway Cup!

FK Brage Trondenes 2004 vant finalen mot IF Ready i Norway Cup! Det ble en kamp hvor spillerne på BT la ned en innsats som hele Harstad kan være stolte av!

Bak fra venstre: Nicholas Johnsen, Noah Johansen, Steffen Aronsen, William Kristensen, Tobias Gjerde, Andre Heggen, Sander Ingebrigtsen.Foran fra venstre: Sigve Larsen, Adrian Markussen, Fredrik Aronsen, Andrea Hundstad, Jesper Aspelund, Brage Lauritzen. Jan-Helge Westerås var Ikke tilstede da bildet ble tatt. Foto: Privat

Kampen ble vist direkte på TV2, til glede for alle oss som fulgte med laget og klubben. Og det ble en intens og tøff batalje mellom to svært gode lag!

Allerede noen minutter inn i kampen fikk BT straffespark som Tobias Gjerde satte kontant og presist i mål. Førsteomgang forøvrig var jevn, men BT klarte å skaffe et lite spillermessig overtak, og skapte også klart flest målsjanser utover omgangen. Begge lag viste gode tekniske kvaliteter og nivået var generelt høyt. Resultattavla viste ett måls ledelse når dommeren blåste pause og guttene og jenta fikk en velfortjent drikkepause i Oslo-varmen.

BT fikk også en god start på andreomgangen og skapte flere god sjanser til å øke ledelsen. Jesper Aspelund hadde et godt skudd og generelt var det Brage som hadde mesteparten av det offensive spillet. Etter 32 minutter hadde BT en vanvittig sjanse med Steffen Aronsen som ble reddet på strek – et skudd som definitivt hadde senket skuldrene og vært viktig for kampen. Brage Trondenes klarte likevel å demme opp for det offensive spillet til Ready og var kanskje spesielt gode i gjenvinningsspillet, men ble litt mer springende i mellom i perioder.

Også fem minutter før slutt fikk Brage en ny vanvittig sjanse med Steffen Aronsen til å gå opp til 2-0, men også her klarte Ready å klarere nærmest på strek. Også det påfølgende hjørnesparket ble headet like utenfor av samme mann.

Det ble noen vanvittig intenste minutter før full tid, hvor begge lag kjempet iherdig og som blant annet resulterte i at kaptein Sigve Larsen fikk rødt kort for en i overkant tøff takling. Det påfølgende frisparket smalt i tverrliggeren, samtidig som kampen gikk inn i overtid hvor det var lagt til 2 minutter. Her holdt Brage unna og vant fortjent!!

Da dommeren blåste av kampen etter 2 x 25 minutter var det derfor Brage Trondenes som kunne juble høyest som vinnere av Norway Cup Gutter 15 år!

Vi gratulerer BT 2004 med en fantastisk innsats i årets turnering og er ekstremt stolte av hele laget – spillere, tillitsvalgte & foresatte!