Ny utstyrsleverandør fra 2020: Adidas

FK Brage Trondenes har valgt Adidas som ny utstyrsleverandør fra og med sesongen 2020!

Etter mange år uten fast avtale med utstyrsleverandør har styret besluttet å inngå en langsiktig avtale med Adidas som leverandør av alt sportsutstyr til FK Brage Trondenes! Det vil gi både klubben og medlemmene meget godt utstyr til gunstige priser.

Alt nytt utstyr som tas ut, enten fra klubben sentralt eller fra det enkelte lag/spiller, vil fra nå av være Adidas. For at det ikke skal bli en unødig ekstrakostnad for klubben vil eksisterende spillerdrakter (overdel) benyttes i ett år til – altså hele sesong 2020. Nye spillerdrakter fra Adidas vil bli kjøpt inn av klubben fra og med sesongen 2021. Alt annet utstyr, herunder treningstøy, shorts og strømper vil være fra Adidas allerede fra 2020.

Dette er en meget god avtale for både klubben og medlemmene våre. Adidas leverer produkter av høy kvalitet til en god pris, og vi er helt sikre på at dette vil bli en positiv avtale for alle. At vi nå velger å inngå en klubbavtale med leverandør direkte gir oss mange fordeler vi tidligere ikke har hatt. Etter en helhetsvurdering var det Adidas som leverte det klart beste tilbudet – Styret

Utstyret fra Adidas vil bli levert gjennom vår samarbeidspartner G-Sport Kanebogen. Som en notis kan det bemerkes at butikken endrer navn til Intersport ila. første kvartal 2020. Dette er et nasjonalt ledd hvor alle butikker i kjeden vil endre profil, og vil ikke ha innvirkning på avtalen.

For sesongen 2020 vil det utarbeides en helt ny profileringsprofil for klubben. Denne er enda ikke ferdigstilt og vi ber derfor medlemmene og lagene avvente med innkjøp av nytt utstyr til dette er helt klart!

I den forbindelse vil klubben også arrangere klubbkveld i samarbeid med G-Sport/Intersport ila. de første månedene etter nyttår. Her vil klubbens medlemmer kunne kjøpe nytt utstyr fra Adidas til ekstra gunstige priser. Mer informasjon kommer!