BT 2004 avsluttet sesongen som kretsmestere!

FK Brage Trondenes Team 2004 har hatt en formidabel sesong. Laget ble seriemester, hadde flere sterke plasseringer i utenlandske turneringer og gikk helt til topps i Norway Cup. Etter sterke prestasjoner i kretsmesterskapet for Hålogaland kunne de i dag endelig juble som kretsmestere også!

Årets vinnerlag: BT 2004 etter 8-2 seieren over Sortland på Harstad Stadion

Årets sluttspill i kretsmesterskapet ble spilt som enkel serie mellom tre lag – FK Brage Trondenes, Kabelvåg og Sortland. Første kamp mot Kabelvåg ble spilt for to uker siden og var, i følge trener Jan-Hugo Heggen rotete og endte med et litt skuffende 2-2 og dermed uavgjortresultat.

Andre kamp ble spilt hjemme i Harstad mot Sortland forrige helg og guttene leverte en særdeles sterk kamp som endte med en overbevisende og komfortabel 8-2 seier! Det betydde at Kabelvåg måtte vinne med mange mål mot Sortland i dag for å kunne ta fra BT seieren, noe de ikke lyktes med. Faktisk var det Sortland som vant kampen med komfortable 7-1, som betyr at BT Team 2004 er beste lag med totalt 4 poeng og dermed kretsmestere for andre år på rad!

Vi regner med at laget, som er i England for å både se og spille fotball, unner seg en bedre middag for å feire i kveld!

Vi gratulerer spillere, trenere, støtteapparat, støttespillere og foresatte og foreldre med en fantastisk laginnsats!