Byggesystemer Harstad blir Generalsponsor 2!

Vi er veldig glade for å kunne presentere Byggesystemer Harstad som Generalsponsor 2 for FK Brage Trondenes. Avtalen gjelder for sesongene 2020 og 2021!

Samarbeidsavtalen ble underskrevet i starten av januar og strekker seg i første omgang over kommende og neste sesong. Som Generalsponsor 2 er Byggesystemer Harstad med å støtte hele klubbens arbeid og samarbeidet er et viktig løft for FK Brage Trondenes.

Vi er ekstremt takknemlige for at Byggesystemer Harstad ønsker å støtte FK Brage Trondenes! Slike avtaler er helt vesentlige for vår drift og betyr at vi kan gi et enda bedre tilbud til alle barn og unge i klubben. Det gjør oss også i stand til å holde kostnaden for kontingent og utstyr nede, slik at flest mulig kan delta lengst mulig – Styreleder Jørgen Erdahl

Som Generalsponsor 2 vil Byggesystemer Harstad sin logo bli å se på alle treningsoverdeler og også kommende draktsett.

Vi takker for tilliten og oppfordrer alle til å støtte opp om våre sponsorer!