All aktivitet stanses! Årsmøtet utsatt!

Som følge av COVID-19 er det besluttet at all aktivitet i regi av FK Brage Trondenes midlertidig stanses. Dette gjelder fra og med torsdag 12. mars 2020 og inntil nærmere beskjed blir gitt.

Styret velger å ta denne beslutningen da usikkerheten rundt COVID-19 er meget høy i både Norge og verden forøvrig. Våre medlemmers trygghet, sikkerhet og helse har alltid høyeste prioritet, og vi velger å ikke ta noen sjanser overhodet i den sammenhengen.

Vi ser at idrettshaller i kommunene har besluttet å stenge og også enkelte skoler vil permittere sine elever fra i dag. Vi forventer at situasjonen vil eskalere ytterligere før den forhåpentligvis avtar igjen, og velger derfor å avlyse all aktivitet inntil nærmere beskjed blir gitt!

Oppdatering: NFF har nå stanset all breddefotball i Norge ut april måned.

Også årsmøtet, som skulle avholdes mandag 16.03.20 er utsatt! Ny dato vil annonseres her på nettsidene når den er klar.