Vi bytter medlemssystem

FK Brage Trondenes har byttet medlemssystem til hoopit. Alle spillere og foresatte må derfor registrere seg i det nye systemet!

Det nye medlemssystemet erstatter først og fremst medlemsregisteret vårt fra det forrige (Klubbadmin fra NIF) til hoopit. Årsaken er det vi mener er et bedre brukergrensesnitt og mange økte muligheter for medlemshåndtering, banefordeling, styrearbeid etc.

Alle foresatte må registrere seg selv og barn (medlemmer) via følgende lenke: hoopit
Her velger man enkelt riktig lag/gruppe for barnet.

Via egen konto på hoopit kan man enkelt holde personlig informasjon oppdatert, og alt lagres iht. GDPR.

hoopit brukes enklest ved å laste ned deres egen app. Alle anbefales å installere denne! Fremover vil alle betalingskrav (kontingent/treningsavgift) sendes ut direkte via hoopit, og den kan betales direkte i appen, ved bruk av betalingskort.

Informasjon / spørsmål og svar

  • Vi oppfordrer lagledere/trenere til å utforske mulighetene for å bruke hoopit også som system for innkalling til treninger, kamper og arrangementer. Vi opplever systemet som meget intuitivt og godt, med egen app hvor det enkelt kan gis tilgang til kalenderoversikt, baneoversikt med mer. Her vil også medlemsinformasjonen være oppdatert til en hver tid. Det anbefales videre å gjøre seg kjent med både appen, samt nettsidene (hvor du finner enda flere muligheter for å lage innkallinger etc). Lag som heller ønsker å bruke eksisterende systemer for slikt (Spond m.fl.) kan også gjøre det, men alle medlemmer må uansett registrert i hoopit for å være registrert i klubben.
  • hoopit vil bli integrert mot FIKS, slik at kamper etc. vil kunne vises direkte i kalenderoversikten.
  • Kalenderoversikt for hele klubben vil etter hvert kunne deles, slik at alle kan se hvilke aktiviteter som skjer, herunder når «Kraftløkka» er ledig etc.
  • Foresatte kan gi barna egen tilgang, slik at de kan se egen kalender, takke ja/nei til deltakelse på arrangementer m.m.
  • Systemet åpner også for støttemedlemmer av klubben. Dette ønsker vi hjertelig velkommen!

Spørsmål?
Ta kontakt med lagledere, evt. med klubben per e-post: post@brage-trondenes.no