Sommerfotballen er i gang!

Denne uken startet ferietilbudet «Sommerfotball 2022» opp på Kraftløkka. Hittil har det vært en kjempesuksess for fotballivrige barn og ungdom i klubben.

Trener- og spillerutvikler Frank Aspelund kan fortelle om strålende humør, vær og innsats i løpet av de første to øktene denne sommeren. Tirsdag var det alderspenn fra 6 til 12 år, hvor alle virket å storkose seg i løpet av de fire formiddagstimene

Føring, dribling og avslutningsøvelse

– Dette er et tilbud for alle, uansett ferdighetsnivå og alder. Her legger vi opp en økt med morsomme og lærerike øvelser, som passer alle. I tillegg er det masse tid til å ha det gøy og bli bedre kjent med spillere på tvers av lag og aldersgrupper, forklarer Aspelund.

Tilbudet er nytt av året og alle spillere tilknyttet FK Brage Trondenes kan delta. I tillegg kan man ha med seg «feriegjester», så lenge de er tilknyttet en klubb under NIF-paraplyen (pga. forsikring). Hver trening koster 50,- og man kan komme de dagene det passer, så lenge tilbudet varer (mandag, tirsdag og torsdag t.o.m. 28. juli).

Konsentrasjon

– Vi legger opp et program hvor de første par timene er konsentrert om ulike øvelser, med fokus på basisferdigheter, før den siste tiden blir mer som en organisert løkkefotball. Dagen legges opp etter hvor mange som møter, så her tilpasser vi oss lynraskt, forteller Aspelund engasjert.

Det er ikke krav til påmelding, og spillere som ikke kan delta alle fire timene er likevel hjertelig velkomne til å være med på den delen av økta som passer.

Frank Aspelund setter guttene og jentene i gang med dagens forsvarsøvelse

– Vi ser en kraftig økning i deltakere fra mandag til tirsdag, så vi håper jungeltelegrafen fungerer og trenden fortsetter. Her har vi nemlig fortsatt plass til mange flere som ønsker å fylle sommerferien med litt ekstra fotball, avslutter Aspelund.

Informasjon om Sommerfotball 2022 finner du her!